Spændende undervisning og kurser - Thymors

Thymors

Viden i bevægelse

Styrk sundheden og opnå varigt vægttab med PFC hver 3.

...

Hører du til blandt dem, som gerne vil opnå et varigt vægttab, som har prøvet ALT, og som NU er klar til livsstilsændringer, hvor du bruger mad til at skabe balance i kroppen, og dermed opnå et varigt vægttab? 

Så er dette kursus lige noget for dig!

Du vil lære vigtigheden af at spise i 3 – spise en kombination af protein, fedt og kulhydrater hver 3. time, også kaldet PFC hver 3. Denne afbalancerede tilgang til ernæring vil være en nøgle til din succes.

I løbet af kursets 3 uger vil du blandt andet bliver klogere på, hvorfor slankekure ender i FIASKO, hvordan du fastsætter holdbare sundhedsmål, hvordan du opnår et varigt vægttab med PFC hver 3., hvorfor sammensætningen af træning og motion er vigtig, hvilke strategier du kan bruge, når du spiser ude og er på farten, hvordan du sikrer, at du trives med din nye livsstil fremadrettet. 

Hver uge vil vi gennemgå et overordnet emne, og vi vil lave og spise lækker mad, baseret på PFC hver 3. Der vil også være 1 uge, hvor vi snakker træning og her vil vi lave nogle enkle øvelser.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Lidt om mig.

Jeg har i mange år kæmpet med vægten. Hvis jeg i perioder har haft fokus andre steder end på kosten, kom kiloene snigende helt af sig selv. Jeg har derfor været på utallige slankekure. Jeg har opnået resultater, nogle har varet længere end andre, men jeg har altid været frustreret over, at mavefedtet bare blev siddende.

  Indtil jeg i efterår 2016 blev introduceret for et enestående program, som er baseret på filosofien om at spise balancerede måltider, med såvel protein, fedt som kulhydrater hver 3. time (PFC hver 3.). Jeg har aldrig haft det bedre og jeg begynder endelig med at se de resultater, jeg har ønsket i mange år. Det er en holdbar løsning, både for en selv og for hele familien, og det er faktisk løsningen på, hvordan man opnår og fastholder varigt vægttab.    

Praktisk information

Egen betaling på 50 kr. pr. uge til dækning af råvarer. Betales direkte til underviser. OBS. Kurset har udover de kr. 50 pr. gang også en kursusbetaling.

  • Nummer 18273 - Styrk sundheden og opnå varigt vægttab med PFC hver 3.
  • Start 04.09.18 kl. 18:00-21:00
  • Underviser(e) Inge Husted Larsen
  • Adresse Sjørring Skole, Ebbesvej 3, 7700 (kort)
    Skolekøkken
  • Lektioner 12,00
  • Priser
    Almen   DKK 480,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
04.09.2018 18:00-21:00 Sjørring Skole Inge Husted Larsen Kort
11.09.2018 18:00-21:00 Sjørring Skole Inge Husted Larsen Kort
18.09.2018 18:00-21:00 Sjørring Skole Inge Husted Larsen Kort

Underviser

Inge Husted Larsen